Tegels & sanitair

Bij Mijs Tegels en Sanitair vinden wij het belangrijk dat u jarenlang plezier heeft van u vloer, wand of badkamer.

Douche

Verhoog de waarde van uw badkamer met onze eco-vriendelijke douches. Geniet van waterbesparing en stijlvol design in één. Onze douches bieden comfort en efficiëntie, perfect voor de moderne levensstijl. Kies voor duurzaamheid en luxe met onze innovatieve douchesystemen.

Baden

Ontdek de luxe van vrijstaande baden, een perfecte mix van stijl en ontspanning. Met duurzame materialen en modern design bieden onze baden een ultieme badervaring. Verhoog uw badkamercomfort met onze eco-vriendelijke en energiebesparende oplossingen. Maak van uw bad een wellness-ervaring.

Wastafels

Stijlvol en Functioneel Kies voor elegante wastafels die design en praktisch nut verenigen. Onze duurzame wastafels zijn ontworpen voor optimale ruimte-efficiëntie en gebruiksgemak. Met moderne lijnen en eco-vriendelijke materialen bieden ze een tijdloze toevoeging aan elke badkamer. Maak van uw wastafel een designstatement.

Badmeubels

Ruimtebesparend en Stijlvol Upgrade uw badkamer met onze badmeubels. Ontworpen voor maximale opslag en esthetische aantrekkingskracht, onze meubels zijn duurzaam en milieuvriendelijk. Kies voor moderne elegantie en praktische functionaliteit met onze ruimtebesparende oplossingen. Maak van uw badmeubel een blikvanger.

Fonteinen

Elegante Waterdetails Geef uw badkamer een upgrade met een elegante fontein. Deze kleine waterornamenten zorgen voor een unieke sfeer van kalmte en elegantie. Onze robuuste mini-fonteinen, perfect voor ruimtebesparing, brengen een vleugje luxe naar uw badkamer. Ze vormen een opvallend en verfrissend element in de ruimte.

Kranen

Innovatie en Design in Uw Badkamer Verrijk uw badkamer met stijlvolle kranen die gebruiksgemak en duurzaamheid combineren. Onze waterbesparende kranen bieden comfort en efficiëntie, ideaal voor de bewuste consument. Kies voor elegantie en milieuvriendelijkheid met onze moderne kranen. Ervaar de perfecte balans tussen vorm en functie.

Designradiatoren

Esthetiek Ontmoet Efficiëntie Verfraai uw interieur met onze designradiatoren. Ze bieden niet alleen optimale warmte, maar zijn ook een visueel statement. Onze energie-efficiënte en stijlvolle radiatoren zijn de perfecte aanvulling voor een moderne inrichting. Kies voor duurzaamheid en design die samen gaan.

WhatsApp Image 2024-02-16 at 12.47.07

Vloerverwarming

Comfort en Efficiëntie in Uw Huis. Geniet van de warmte met onze energiezuinige vloerverwarming. Perfecte warmteverdeling en stijlvol verborgen, onze systemen zijn duurzaam en milieuvriendelijk. Kies voor comfort en besparing met onze geavanceerde vloerverwarming. Een slimme keuze voor elke moderne woning.

Toiletten

Innovatie en Comfort voor Uw Badkamer Kies voor moderne toiletten die design en functionaliteit verenigen. Onze toiletten zijn waterbesparend, hygiënisch en gebruiksvriendelijk, perfect voor de bewuste consument. Met geavanceerde spoeltechnologie bieden ze comfort en efficiëntie. Maak van uw toilet een stijlvolle aanwinst.

Onderhoud & Reperatie

Efficiëntie en Betrouwbaarheid Vertrouw op onze onderhouds- en reparatieservice voor duurzaamheid en prestatie. Wij bieden snelle service, kwaliteitswerk en ervaren technici. Onze aanpak zorgt voor kostenbesparing en lange levensduur van uw apparatuur. Kies voor betrouwbaar onderhoud en vakkundige reparatie. Uw tevredenheid is onze prioriteit.

Tijdens de vakantie periode van 31 juli tot 27 augustus zijn wij geopend!

Maandag: gesloten
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00
Zondag : gesloten